Velkommen til sæson 2020

 

Kære medlemmer

 

Bestyrelsen byder velkommen til den nye sæson, klubbens 32.

Vi håber, at den nye sæson bliver mindst lige så god som sidste sæson. Især det øgede samarbejde med Nr. Broby Tennisklub er vi meget glade for i bestyrelsen, og vi fornemmer, at der gælder det samme fra Nr. Brobys side. Så i år er vi igen fælles om at afholde Brobymesterskaberne, og der har i vinterens løb været holdt et par møder mellem klubberne omkring afviklingen af disse mesterskaber. Samtidig er der også aftalt, at vi i FTU`s holdturnering fremover stiller fælles hold. Der vil i denne turnering også blive oprettet rækker for ganske almindelige motionister - så vær klar til en ny udfordring.

I vinterens løb har flere af vores medlemmer deltaget i minitennistræningen i Nr. Broby Hallen og har haft stor glæde heraf.

Vores sommerfest bliver i år ændret til en doubleturnering for vores egne medlemmer. Lars Riishede vil være tovholder på selve turneringen, og så må vi andre hjælpe til med det øvrige, der skal til, for at alle kan få en god tennisdag.

Kontingentbetaling og booking bliver fremover anderledes end vi er vant til. Vi skal nemlig bruge det nye Conventussystem, som kommunen har pålagt alle foreninger at bruge. Vi skal nok forsøge at vejlede så godt som muligt omkring brugen af det nye system.

 

Vi starter den ny sæson med generalforsamling inkl. karrysuppe onsdag d. 25. marts kl. 19 i klubhuset.

Klargøring af banerne er søndag d. 29. marts kl. 8. Så håber vi, at vejret er med os.

 

GOD TENNISSÆSON !                                                          

Bestyrelsen    

Se alle årets arrangementer her

 

GOD TENNISSÆSON !                                                         

 

Bestyrelsen  

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now