Velkommen til sæson 2019

 

Kære medlemmer

Bestyrelsen byder velkommen til den nye sæson, klubbens 31.

Sidste ar havde vi igen en rigtig god sæson. Vi formåede at fastholde de fleste af de mange nye ungdomsspillere, som kom til klubben sæsonen før. At vi kunne fastholde dem, skyldes i høj grad vores to dygtige og engagerede ungdomstrænere Kenneth og Carl Emil - såstor tak til dem. Vi satser i klubben meget påde unge - uden ungdom ingen fremtid.

Det var en stor glæde, at vi som klub, sammen med FTU, kunne afholde et sakaldt Rød-Orange-Grøn stævne, hvor 40 ungdomsspillere fra hele Fyn deltog. Stævnet blev en stor succes, og vi har fået mod påmere af den slags.

I denne vintersæson har vi i samarbejde med Nr. Broby Tennisklub haft minitennis hver mandag i Nr. Brobyhallen. Her deltager ogsåvores ungdomstrænere.

I slutningen af sæsonen fik vi repareret vores minitennisbane og fik lagt kunstgræs påden, såden i år bliver bedre at spille på - ogsåi forbindelse med slagmuren.

”We have a dream”, og det er i løbet af nogle år at fåanlagt en Padlebane påvores tennisanlæg. Padletennis eller bare Padle, som det retteligt hedder, er en mellemting mellem tennis og squash, og spilles påen mindre bane, der i siderne er lukket med glasvægge. Der spilles også med en kortere ketsjer. Nu må vi se, om vi kan fårejst penge til en sådan bane, som uden tvivl vil tiltrække nye medlemmer.

Vi starter den ny sæson med generalforsamling inkl. karrysuppe tirsdag d. 26. marts kl. 19 i klubhuset.

Klargøring af banerne er lørdag d. 30. marts kl. 8. Såhåber vi, at vejret er med os.

Se alle årets arrangementer her

 

GOD TENNISSÆSON !                                                         

 

Bestyrelsen  

 

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now