top of page

Velkommen til sæson 2022

 

Se vores klubfolder her: Brobyværk Tennisklub 2022

 

 

Kære medlemmer                                                                                                                      Marts 2022

 

Bestyrelsen byder velkommen til klubbens 34. sæson.

 

Sidste sæson blev igen en god en af slagsen. Der var i begyndelsen lidt coronadrillerier, hvor man ikke måtte samles ret mange indendørs, og derfor måtte vi ekstraordinært udskyde vores generalforsamling til sidste halvdel af juni.

Til gengæld måtte vi gerne samles udendørs, og aldrig har vi været så mange til baneklargøringen. Udover banerne blev udenomsarealerne også klaret dvs. beachvolleybanen, minitennisbanen og terrassen m.m. Klubhuset fik også en overhaling indendørs. Det var vi rigtig glade for og håber, at der også kommer mange i år. Det betyder meget for bestyrelsen, at så mange bakker op, da det gør det efterfølgende arbejde lettere. Og det har stor værdi for klubbens fællesskabsfølelse.

Olsens Sommerdouble, som er en anderledes måde at holde sommerfest på, gik også forrygende, tak til Olsen og Jørgen Jensen. Vi gentager arrangementet i denne sæson.

Brobymesterskaberne, som vi afholder hvert år sammen med Nr. Broby Tennisklub, gik også godt. Det var en fornøjelse aften efter aften at se så mange mennesker på tilskuerpladserne og opleve den gode stemning. Stor tak til vores naboklub for godt samarbejde, også med andet end mesterskaberne.

Nye medlemmer fik vi også. Tak til Jacob for at tage sig godt af dem.

Padelbane har vi jo talt om i klubben i over et år. Men sådan en koster penge og også en del arbejde. I skrivende stund har vi søgt kommunen om byggetilladelse, og håber at få den inden længe. Hvis vi er meget dygtige og heldige, kan vi måske få en bane op at stå i slutningen af denne sæson.

Vi håber, at vi ses til generalforsamlingen onsdag d. 16. marts kl. 19 og til baneklargøringen lørdag d. 26. marts kl. 8

 

 

GOD TENNISSÆSON !                                                          

Bestyrelsen    

Se alle årets arrangementer her

 

 

 

bottom of page